Om oss

Et verksted du kan stole på

Etter 40 år som merkeverksted har vi lang erfaring og god kunnskap.

Valg av billeverandør er en viktig avgjørelse. På Norbil er vi opptatt av å kunne tilby attraktive bilmodeller, et problemfritt bilhold og lave kostnader. Vårt brede modellutvalg av vare- og personbiler fra Nissan og Citroën gjør at det finnes en bilmodell som passer ethvert behov. Våre merker er ledende både i Norge og internasjonalt, en suksess bygget på mange faktorer – ikke minst vårt omdømme for kvalitet, miljø, kundetilfredshet, sikkerhet og økonomi.

Vi kan tilby et topp moderne verksted med høyt kvalifiserte medarbeidere. Til å serve avdelingen har vi komplett delelager til begge merker som skaffer deg det du trenger i originale deler. I dag er vi 13 serviceinnstilte medarbeidere med fokus på å gi deg som kunde en god opplevelse, og vi er stolte av å ha over 40 års bilhistorie med oss på veien mot å bli ennå bedre!

Velkommen til oss

Hvorfor velge oss?

Lang erfaring

Vi kan tilby topp moderne verksted med høyt kvalifiserte medarbeidere. Til å serve avdelingen har vi komplett delelager til begge merker som skaffer deg det du trenger i originale deler.

Kvalitet og effektivitet

Vi tar best vare på din Nissan og Citroen. Vi sitter inne med den største kunnskapen om din bil.

Konkurransedyktig på pris

Vi er konkurransedyktig både på pris og kvalitet. Kontakt oss for tilbud i dag!

Jobbe hos oss?

Vi er alltid på utkikk etter gode og erfarne medarbeidere. Legg gjerne inn en søknad.

Søk jobb