BILPLEIE

En bil-lakk blir daglig utsatt for påvirkning fra sol, trafikk, nedbør, mekanisk slitasje og annet, som gjør at overflaten blir matt og smuss lettere får feste. Om man ikke beskytter lakken vil den derfor til ende med å bli matt, tørr og full av partikler som til slutt vil vinne over lakkens motstandskraft.

Norbil AS tilbyr ulike pakker innen bilpleie. Vi hjelper deg innvendig og utvendig vask, polering, støvsuging og rens av interiøret som vil gi deg nybilfølelsen tilbake. Ønsker du virkelig å ta vare på bilen og lakken, tilbyr vi også lakkforsegling med 7 års garanti.

UTVENDIG BEHANDLING

BRONSJE

BILPLEIEPAKKE NR. 1

KLIKK FOR LESE MER

AVFETTING OG HØYTRYKKSVASK MED STEAMER

Bronsjepakken fjerner de aller fleste inngrodde asfaltflekker, drivstoff-søl og annet og gjør bilen din klar for videre behandling som skumvask og polering.

KR. 499,-

SØLV

BILPLEIEPAKKE NR. 2

KLIKK FOR LESE MER

AVFETTING, SÅPEVASK M/SKUMLEGGER, TØRK OG HÅNDPOLERING

Sølvpakken fjerner de aller fleste inngrodde asfaltflekker, drivstoff-søl m.m. før den håndpoleres. Poleringen varer i 1-3 mnd. avhengig av ytre påvirkninger.

KR. 2.499,-

GULL

BILPLEIEPAKKE NR. 3

KLIKK FOR LESE MER

AVFETTING, SÅPEVASK M/SKUMLEGGER, TØRK OG MASKINPOLERING

Gullpakken fjerner de aller fleste inngrodde asfaltflekker, drivstoff-søl m.m. før hele bilen maskinpoleres. Poleringen varer 2-6 mnd. avhengig av ytre påvirkninger.

KR. 3.999,-

RUBIN

BILPLEIEPAKKE NR. 4

KLIKK FOR LESE MER

AVFETTING, SÅPEVASK M/SKUMLEGGER, TØRK, LAKKRENS OG MASKINPOLERING

Rubinpakken fjerner de aller fleste inngrodde asfaltflekker, drivstoff-søl m.m. før den lakkrenses.  Lakkrensingen fjerner overraskende mange riper i lakken, men fjerner ikke riper som er gått helt gjennom lakken. Etter lakkrens avsluttes behandlingen med maskinpolering som forsegler bilens lakk. Behandlingen varer ca. 2-6 mnd avhengig av ytre påvirkninger.

KR. 5.499,-

DIAMANT

BILPLEIEPAKKE NR. 5

KLIKK FOR LESE MER

Avfetting, såpevask m/skumlegger, tørk, lakkrens og keramisk lakkforsegling.

Diamantpakken er en keramisk lakkforsegling som gjør at bilen din er nypolert til enhver tid! Skitt og vann renner mye lettere av bilen slik at bilen holder seg ren lengere. Diamond Care leveres med 7 års garanti.

KR. 6.999,-

INNVENDIG BEHANDLING

LUNA

INNVENDIG PAKKE NR. 1

KLIKK FOR LESE MER

Lunapakken gir deg nyvaskede dørkmatter og lett støvsuging av bilenes interiør. I tillegg tørkes det av bilens instrumentpanel med støvhemmende vaskemiddel som gir den riktige mattheten for å hindre refleksjoner.

KR. 699,-

TERRA

INNVENDIG PAKKE NR. 2

KLIKK FOR LESE MER

Terrapakken gir deg nyvaskede dørkmatter, grundig støvsuging av bilenes interiør og rens av for- og bakseter. I tillegg tørkes det av bilens instrumentpanel med støvhemmende vaskemiddel som gir den riktige mattheten for å hindre refleksjoner. Dørpaneler og andre plastoverflater blir også renset.

KR. 1.899,-

SOLAR

INNVENDIG PAKKE NR. 3

KLIKK FOR LESE MER

Solarpakken gir deg nyvaskede dørkmatter og grundig støvsuging av bilenes interiør og bagasjerom. Vi renser for- og bakseter, tepper og dørtrekk, samt baggasjerom.

I tillegg rengjøres bilens instrumentpanel med støvhemmende vaskemiddel som gir den riktige mattheten for å hindre refleksjoner. Dørpaneler og andre plastoverflater blir også renset.

Har du skinninteriør, blir setene skånsomt rengjort, før de blir påført ny beskyttelse som fukter og impregnerer overflaten.

KR. 3.990,-